Első felszerszámozás
 

Vevőink munkadarab rajzai, gépeinek adatai és számításai alapján határozzuk meg a megmunkálási sorrendet, készítjük el a szerszámok rajzait, számítjuk ki a technológiai paramétereket, határozzuk meg a megmunkálási időket és tervezzük a várható megmunkálási költségeket. Már a tervezés során figyelembe vesszük a legelőnyösebb szerszámozási megoldásokat a szabványos és egyedi szerszámok célszerű megválasztásával. A HTCM határidőre szállít, s új gépek üzembe helyezéséhez rendelkezésre bocsátja műszaki szakértőit is.
 

A gyártani kívánt darabszám, a műszaki körülmények, a ciklusidő, a minőségi követelmények és más peremfeltételek alapján tervezzük meg az Önök munkadarabjának megmunkálási technológiáját szabványos és célszerszámokból. Szükség esetén lehetőség van szerszámgyártó partnereinknél a szerszámok vevőnél történő (gép átállítás, üzembe helyezés) párhuzamos kipróbálására is. A szerszámok eredményes beüzemelését követően vevőink igénye szerint a szerszámozási dokumentációt kiegészítjük a technológiai adatokat tartalmazó szerszámtervekkel.
 

A HTCM nem csak szerszámrajzokat, hanem szerszámterveket, beállítási utasításokat is szállít egy ilyen projekt során. (komplett dokumentáció)
 

Szolgáltatásunk célja mindig az optimális, leggazdaságosabb megoldás elérése.